Türkiye'nin en sağlıklı sitesi Tedavix'in Katkılarıyla

13 Ocak 2010 Çarşamba

Kullanım Koşulları

Large Medipack’e hoşgeldiniz. 

Large Medipack; genellikle sağlıkla ilgili tecrübe ve bilgi paylaşmının yapıldığı ve bu paylaşımın bir arama motoru vasıtası ile aranabildiği bağımsız ve sosyal içerikli bir blogtur. Lütfen Large Medipack’in kullanımı ile ilgili şartları ve siteyi kullanmaya devam ederek kabul etmiş sayılacağınız koşulları dikkatli bir biçimde okuyun. Eğer kullanım şartlarını okuduktan sonra onaylamıyorsanız, Large Medipack sitesini kullanmayabilirsiniz.

Şu anda okumakta olduğunuz ve Large Medipack bünyesine yayınlanan kullanım şartları metni (İngilizce versiyonu ile birlikte) tek ve bağlayıcı sürümdür.

Large Medipack bünyesinde yer alan, ilgili aramalarda sonuçlarda görüntülenen, geçmişte yer almış ya da gelecekte yer alacak hiçbir ürün, servis, tıbbi araştırma, rapor, teori, bilgi veya tavsiye için doğrudan ya da dolaylı olarak yazar, site sahibi ya da site ile ilgili kurum / kuruluşlar sorumlu tutulamaz.

Bu sitede yer alan herşey yalnızca eğitim ve bilgilendirme amaçlı paylaşılan ve telif hakları kamusal kullanıma açık olan yazı ve materyallerden yararlanılarak oluşturulmuştur. Hiçbir şekilde tıbbi tavsiye, teşhis, öneri ve iddia değeri taşımaz.

Yalnızca bilgilendirme amacı ile yazılmış / paylaşılmış içeriklerin T.C. Devleti Sağlık Bakanlığı yönergelerine ve yerel / uluslararası hukuk kurallarına uygun olmasına dikkat edilmekte ve kaynak belirtilmeyen ifadeler, örnekler ve araştırmalar kullanılmamaktadır.

Bu blog kapsamında yer alan tüm metin, ifade, görsel, video ve her türlü içerik yalnızca eğitim amaçlı kullanılabilir ve profesyonel sağlık tavsiyesi, teşhis, tedavi yöntemi ya da danışmanlık hizmeti yerine geçmez. Profesyonel sağlık danışmanlığı ve hizmetleri gerektiren durumlar; kesin olgulara dayanan ve bir uzman tarafından özel olarak değerlendirilmesi gereken münferit olaylardır.

Bu blog kapsamında yer alan içeriklerin hiçbiri profesyonel bir uzman görüşü değildir.

Bu blogda sözü geçen herhangi bir belirti veya rahatsızlığın tehşisi ve tedavisi için mutlaka konuyla ilgil nitelikli bir hekime veya resmi sağlık kuruluşlarına danışın.

TERMS OF USE

Welcome to Large Medipack, which is a personal blog oriented health, technology and scientific studies. Please read carefully the following terms and conditions (the "Terms", or the "Terms of Use"). By using Large Medipack, you agree to be bound by the Terms. If you do not agree with the Terms, you may not use Large Medipack.

The Turkish and the English versions of the Terms of Use are the only valid and legally binding versions.

Large Medipack does not provide medical advice or healthcare services. The content on Large Medipack, including any text, images, video clips ( The "Content"), is made available for educational purposes and does not constitute professional advice.

Professional medical and healthcare consultation depends on the precise facts of each and every individual case. The content on Large Medipack is in no way a substitute for any such professional consultation. Always consult your physician or other relevant and qualified healthcare providers for diagnostic and treatment purposes.

I do not, either expressly or impliedly, endorse, or recommend or in any manner assume any responsibility for an physicians, products, services, and any medical researches, reports, theories and other information that are included in the content, or appear in search results on Large Medipack.

You agree to abide by all applicable local and international laws, regulations and rules, including any and all laws, rules and regulation pertaining to medical and healthcare Content. You further agree that you are solely responsible for all acts or omissions associated with your access and use of Large Medipack and the access and use of Large Medipack by anyone on your behalf.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder